فصد خون غرب تهران
سئو
برزگران/a>
تبلیغات
طراحی سایت
خشکشویی
تاریخ امروزیکشنبه , ۲۵ آذر ۱۴۰۳

خلاقیت در عکاسی سورئال بدون فتوشاپ

خلاقیت در دنیای عکاسی سورئال

 

جان دیکسترا ( John Dykstra )، یکی از عکاسان خلاق در زمینه هنر سورئال ، عکاسی پرتره و مینیمال شناخته می‌شود. پس از علاقه‌مندی به عکاسی در نوجوانی و گذشت مدت زمانی نچندان طولانی، در سال ۲۰۱۴ تجهیزات خود را فروخت و این حرفه را به‌صورت جدی آغاز کرد. جان بعد از تسلط بر نورافکنی استودیویی در یک برنامه کالج، تصمیم به ثبت یک پروژه جدید تحت عنوان عکاسی سورئال گرفت و با تلفیق عکاسی پرتره و منظره با یک دید سورئال ، مجموعه‌ای حیرت‌انگیز را به ثبت رساند!

 

علاوه بر به‌کارگیری نقاشی، مجسمه، موسیقی، خاطرات دوران کودکی و خودبازتابی، دیکسترا از موادی مانند گچ و لوازم‌خانگی برای خلق تصاویر خیره‌کننده استفاده می‌کند. به‌طور خاص، کار او بازی با منظره، ترکیب تصاویر دوبعدی و سه‌بعدی در یک عکس است و این نهایت خلاقیت به‌شمار می‌آید!

جان دیکسترا می‌گوید: ” من به‌طور خاص از باورپذیری رسانه عکاسی الهام گرفته‌ام؛ منظور از باورپذیری ایجاد تصویر درست از واقعیت است. مشاهده و قضاوت عکس کار آسانیست، حتی اگر عکس شکل سوژه را نشان دهد یا به‌نوعی دستکاری‌شده باشد. تصاویر سورئالمن، شامل هر دو دسته می‌شوند. ”

 

هدف دیکسترا ثبت دقیق چیزیست که در ذهن خود دارد و تلاش می‌کند تا در استودیو به آن برسد، نه در کامپیوتر .” من عموماً از فتوشاپ استفاده نمی‌کنم و به‌ندرت چیزی را حذف می‌کنم، حتی موهای ریز ! “

در دوره‌ای که تفسیر زیادی در مورد فتوشاپ وجود دارد، هنر او یادآور می‌شود که خلاقیت بدون کمک دست‌کاری‌های نرم افزاری چه‌ شاهکارهایی را به ثبت می‌رساند.

تم‌های دیکسترا بیشتر از انعکاس داخلی نشات می‌گیرد که در آن یک حالت یا تجربه زندگی، جهت نور را برای یک تصویر خاص ارائه می‌دهد. دیکسترا تصور خود را در استودیو ثبت و با بازدید از حراجی‌ها، لوازم فرعی (برای عکس) را جمع‌آوری می‌کند. وی نقاشی‌ها و نشانه‌های دقیق را در استودیو طراحی می‌کند تا چگونگی قرارگیری طراحی خود را در عکس ببیند. زمانی که مدل می‌رسد، معمولاً فقط یک ساعت برای به‌تصویرکشیدن منظره نیاز دارد.

عکاس هنرهای زیبا معتقد است که مردم از کار او لذت می‌برند. ” اهمیت پس زمینه _ من به عکس‌هایم مثل یک نماد برای ابراز دیدگاه شخصی‌ام در زندگی نگاه می‌کنم. همه ما یک دیدگاه در جهان داریم و بسته به میزان سالم بودن این دیدگاه، می‌توانیم رنج ببریم یا در مقابل شانس‌های بزرگی موفق شویم. این پروژه من این ایده را نشان می‌داد که بسیاری از محدودیت‌های ما فقط موانع و توهم‌های شخصی هستند و تغییر در این دیدگاه می‌تواند نکته کلیدی دررسیدن به آزادی باشد.”

 

جان دیکسترا به‌جای تکیه‌بر فتوشاپ، از گچ، نقاشی و ترفندهای ساده‌ی پس زمینه سازی در عکاسی سورئالی خود استفاده می‌کند. راز موفقیت این هنرمند تلاش برای ساختارشکنی و به رخ کشیدن قدرت خلاقیت در عکاسی ست.

منبع: didnegar.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *